Bossa de viatge

| 8 Comments

IMG_2969

Pareix impossible però déc ser l’única costurera del món que no té un necesser. En el meu cas, que viatjo moltíssim, encara és pitjor. Així que dilluns, just abans de sortir de viatge, em vaig cosir aquest necesser.

El vaig fer seguint un tutorial de Noodlehead, que és molt fàcil i el resultat queda molt ben acabat. Ja el vaig utilitzar en aquesta altra bossa per portar els cables. Em va faltar fer-li un acabat a l’extrem que es veu de la cremallera, però no em va donar temps, a la tornada em posaré.

M’agrada molt perquè, tal i com explica el tutorial, un cop oberta queda tot a la vista.

IMG_2971

La tela és reciclada, l’exterior d’unes cortines, l’interior d’uns llençols.

I amb aquesta entrada, participo (de nou) al RUMS. Aquest cop des de Canadà…

IMG_2970

 

8 Comments

  1. Jo ja fa anys que dic que em faré un, ja ho diu la dita “mal de muchos…”, però si, aviat em faré un! espero que em surti tan maco com el teu.

  2. Que xulo! Jo he fet aquest neceser però sempre per regalar i tampoc en tinc cap…. Me n’haig de fer un pel sewing camp sí o sí!

  3. Doncs segur que serà el primer de molts! T’ha quedat xulíssim!!

  4. Xulíssim!!! Canadà… Quina enveja!

    • Gràcies pel comentari… si, m’està agradant molt Canadà, encara que només he vist Toronto, ja que he vingut a treballar.

Deixa un comentari

Required fields are marked *.