Samarreta reciclada… i liada!

| 3 Comments

Hola,

aquesta és la història d’una samarreta que vaig voler reciclar per fer-li una samarreta raglan al meu company… em vaig equivocar de patró i vaig agafar un patro que havia fet servir per una raglan amb caputxa, així que em va quedar el coll superobert. Finalment vaig acabar estretint-la… i me l’he acabat quedant jo!

IMG_2658

Les màniques són reciclades d’una altra samarreta… i la tela de ratlles és de Cal Joan (li he tret molt de profit, ja quasi no me’n queda!)

IMG_2661

I vosaltres, heu participat aquesta setmana al RUMS? Vaig a mirar què heu cosit…

IMG_2657

3 Comments

  1. Avatar

    Quin re-reciclatge més xulo…. genial les teles….

  2. Avatar

    me encanta, te queda genial!!! vivan las rayas!!

Deixa un comentari

Required fields are marked *.