Yellow is the New Black

| 7 Comments

Doncs arribo pels pèls però no em volia perdre el “Yellow is the New Black” organitzat per Anna de Cal Joan i Fushufana. Si no teniu ni idea de què us parlo, mireu aquí. És una iniciativa per cosir coses en color groc.

I aquí la meva modesta contribució:

IMG_2046Calcetes cosides amb retalls de tela groga i negra, acabada amb FOE negre. Amb la mateixa tela he fet també aquest vestit, i alguna cosa més que encara no he pogut publicar (he de fer sessió de fotos JA!).

I també vaig aprofitar que em posava per renovar la roba interior… i aprofitar un munt de retalls de samarreta que tenia per casa. Aquí unes:

IMG_2047I aquí altres:

IMG_2049I aprofito que és dijous per enllaçar també al RUMS.

 

7 Comments

 1. Avatar

  Que xulas!! Yo todavía buscando mi patrón de braguitas perfecto!!!

 2. Avatar

  Jo també he de renovar calces, a veure si m’hi poso! Les teves de restes de samarretes són molt xules!

 3. Avatar

  Molt xules! Jo n’estic cosint també!! 🙂

 4. Avatar

  Com m’agradaaa!! Gracies per participar!!

Deixa un comentari

Required fields are marked *.