Get moving esquiant!

| 9 Comments

Hola, avui pensava que era dimecres… així que per poc no publico al RUMS perquè tenia el cap en un altre lloc!

En aquest primer RUMS de l’any publico una dessuadora (bé, en realitat dues!) de les que estic orgullosa, perquè m’agrada el resultat… i perquè per fi m’he aclarit a posar els “ullets” (segons el diccionari aquesta és la traducció dels “ollaos”, tot i que no ho tinc clar del tot).

20160104_130535El patró és el Get moving de la darrera Ottobre de dona, tot i que el coll està fet “a mi bola”. Vaig aprofitar una tela d’aquestes que té pèl per dintre, supercalenta…. i també, com he dit abans, per posar-li les anelles (ullets). IMG_1890 Ara només falta comprar cordó… que amb la de la peque vaig gastar el que tenia.

IMG_1854I és que a la peque li vaig cosir una amb el mateix patró infantil (que és el Steampunk), amb les mateixes teles però canviant-les de lloc (és que ara vol que li faci tot igual que el que em faig per mi!). El de la peque m’agrada molt com ha quedat, en una propera entrada us l’ensenyaré millor.

Aquí les dues en plan “encaputxades”, tot i que amb colors ben estranys… no sé per què.20160104_141001

I amb això, me’n vaig a veure què hi ha aquesta setmana al RUMS… I aprofito també per enllaçar a la web de Fans de l’Ottobre.

IMG_1857

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9 Comments

 1. Avatar

  M’agraden molt les dos dessuadores a conjunt!

 2. Avatar

  T’ha quedat fantàstica, sembla ben calentona!
  Moltes gràcies per enllaçar!

 3. Avatar

  Qué chulo!! Hemos coincidido con el patrón , aunque lo mio con el cuello ha sido una casicapucha. Besicos .

 4. Avatar

  Molt guapes! Anireu calentones!

 5. Avatar

  Molt xula la dessuadora!! Anireu ben conjuntades!

 6. Avatar

  Que guapa se ven las dos, la tela de puntos se ve que es muy calentita

 7. Avatar

  Que chulas y calentitas!!!

Deixa un comentari

Required fields are marked *.