Serà un dia que durarà anys…

| 8 Comments

Apreta fort les dents
Apreta fort els punys
Infla’t d’aire els pulmons
Obre bé els ulls
Fes treballar el cap
controla el cor
No tanques mai la boca
Crida ben fort
Deixa’t anar
Dóna’t tot tu.
(…)
Floriran crits i cors i paraules.
En el dia que durarà anys,
braços lliures i boques i mans.

Ara que fa 20 anys que l’Ovidi és de vacances, tenia ganes de fer-li el meu particular homenatge… Així que li vaig fer aquesta jaqueta amb una estrofa d’aquesta cançó.

IMG_1730

El patró és la dessuadera Rainu, de La Pantigana. És una dessuadora tancada però de seguida vaig imaginar-la com una jaqueta. Només li vaig afegir un parell de centímetres a les costures centrals, per assegurar que tanqués bé. Li he fet els talls horitzontals amb biaix (tot i que costa de veure amb tanta ratlla!)

IMG_1702El coll m’agrada molt com queda…

La tela és molt xula… i sobretot còmoda i calenta. És molt elàstica i per dintre va forrada (crec que es diu “alpen fleece”). Us la recomano! Aquesta la vaig comprar a Cal Joan de Martorell, on també vaig comprar la tela de puny.

IMG_1736La caputxa és molt gran, ja que té una peça central.

IMG_1733I am tot això, encara no us he ensenyat l’estrofa de la cançó… L’he posat en blau i tot i que m’agrada, t’has de fixar una mica per veure-la. L’he fet amb vinil i l’he tallat amb la silhouette (és una passada!)

IMG_1732

I avui, com que és dijous, aprofito per enllaçar al RUMS.

 

 

8 Comments

 1. Avatar

  me encantan las telas y me encanta el patrón!!!!!!!!!!!

 2. Avatar

  ohhhhh m’encanta!!!!!!

 3. Avatar

  Muy bonita tela y se te ve genial.

 4. Avatar

  a esa tela ya le tenía yo echado el ojo!! muy chula tu rainu!

 5. Avatar

  Me encanta la tela, jo em vaig fer una jaqueta i tb la vaig combinar amb dessuadora del color del puny que has fet tu!el patro es molt chulo, a veure si el provo que el tinc pendent desde fa molt

 6. Avatar

  Me gusta muchontu versión en chaqueta. Muy chula!!

 7. Avatar

  Molt xula la rainu! I visca l’Ovidi!

Deixa un comentari

Required fields are marked *.