Faldilla ètnica

| 0 comments

Fa una setmana vàrem anar a comprar tela a Cal Joan de Martorell amb la peque… i vàrem tornar amb unes quantes teles molt xules. Però la que més li va agradar va ser aquesta tela ètnica! De fet, em van dir que encara no estava a la venda però que si a ella li feia il·lusió, doncs que ens en tallaven un troç.

IMG_1685

Des del primer moment vàrem tenir clar que seria una faldilla… i a ella li encanta!

IMG_1684

Era el primer cop que cosia amb neoprè, i la veritat és que és facilíssim. Aquesta costura és molt fàcil: simplement he tallat la tela amb una mica de forma (més estreta per la cintura) i li he afegit una cintura amb tela de puny (taronja). Després, li he fet la vora de baix i ja té faldilla nova.

 

 

Deixa un comentari

Required fields are marked *.