Pirates!!!!

| 2 Comments

Hola, per aquí seguim en “modo pirata” i és que el meus fills volen vestir-se tota l’estona de pirates. Així que quan vaig anar a comprar teles a Cal Joan de Martorell, vaig tenir-ho clar quan vaig veure aquestes dues de patchwork de pirates. El meu fill va tenir clar què volia: un conjunt de pantalons i samarreta de pirates!

IMG_0792

Els pantalons estan fets amb el patró City Gym Shorts de Purl Bee. És un patró gratuït, que ja vaig fer servir aquí. És molt fàcil de cosir i fresquet per l’estiu. Aquests són ja els quarts que faig.

IMG_0790

Al tallar-los em vaig despistar i un camal està del revés (els pirates miren cap a dalt) però per sort amb aquest estampat no es nota gaire.

Per la samarreta he usat el patró més usat del món: el raglan Naii, sense mànigues. L’altra tela era de banderes pirates, així que simplement vaig usar-ne dues per fer dues aplicacions: una al davant…

IMG_0789I una altra al darrera…

IMG_0794Ja veieu que content està el peque.

I jo aprofito per enllaçar-lo al Dia M que ha organitzat La Lío. Si voleu veure més costures per a “ells”, passeu-vos per aquí.

Totes les teles són de Cal Joan.

2 Comments

Deixa un comentari

Required fields are marked *.