Celebrant el dia M…edusa

| 0 comments

La Lío ha organitzat el dia M, un dia per ensenyar les coses fetes per homes. És la primera vegada que participo i és que últimament he cosit un munt de coses per a homes: homes grans com aquí i aquí i grans petits homes com aquí, aquí, aquí, entre moltes d’altres.

Avui aprofito la iniciativa de La Lío (mil gràcies!) per ensenyar un parell de samarretes. La primera és la samarreta Medusa.

IMG_0802

Suposo que no cal explicar massa per què té aquest nom… no? Em va encarregar una samarreta, llisa, d’un sol color i gairebé ho vaig aconseguir… tot i que quan ja la tenia gairebé acabada, vaig decidir que necessitava un toc de color, així que li vaig afegir una medusa de flock, i les costures de mànigues i baixos de clor blau elèctric. Queda molt xula… i al seu destinatari, li ha agradat!

I edito per afegir l’entrada al blog de Mr. Handmade.

Deixa un comentari

Required fields are marked *.