Lua d’aniversari

| 3 Comments

Aquest cap de setmana hem celebrat l’aniversari de la peque i em va demanar un vestit per celebrar-lo. Què millor que usar el nou patró de Mi rincón de Mariposas? Es diu Lua i originalment és una samarreta, amb caputxa. Aquest cap de setmana Dawn va organitzar un “cose conmigo” per cosir-lo plegades. Perfecte!!!

IMG_0746

L’he adaptat per fer-la vestit i el resultat és molt xulo! La peque estava encantada. La tela l’ha triat ella (ja la va triar a la botiga) així que està supercontenta.

IMG_0712

I jo també ho estic perquè he après a cosir la vora de la caputxa per posar-li cordó, i també m’he animat a usar l’adhesiu en sprai, que tenia però que no havia utilitzat (per exemple, per posar les etiquetes o el FOE). També m’ha agradat molt la idea de posar una cinta a la caputxa, per tapar la costura (fins ara jo sempre fèia les caputxes amb doble tela justament per a que no es veiés aquesta costura…).

IMG_0715

Podeu mirar el recopil·latori de samarretes LUA aquí.

Moltes gràcies Dawn per organitzar-lo, ens ha encantat el patró!

IMG_0699

3 Comments

  1. Quin vestidet més maco!!! t’ha quedat fantàstic!!! m’encanta aquesta tela, la meva nena també es va enamorar d’ella (i també li vaig fer un vestit)

    L’avantatge de no forrar la caputxa és que així pesa menys i no tira tant de la roba cap al darrera… i que tanmateix ara fa calor!

    Gràcies per participar!

  2. que chula tu version!!!
    me gusta mucho en versión vestido..y esta tela es preciosa!!

  3. Me encanta tu versión vestido, buena elección ha hecho tu peque de tela <3

Deixa un comentari

Required fields are marked *.