Samarretes de tirants

| 2 Comments

Als dos peques lis encanten les samarretes de tirants, i he fet un intensiu de cosir-ne aquests dies, que ja sembla que l’estiu es quedarà entre nosaltres.

Aquí veieu la primera versió (crec que en porto 3) del patró de l’Ottobre 3/2014 Gecko Games. És un patró supersencill, amb tirant ample i amb la possibilitat de fer-lo simplement acabat amb l’overlock o posant-li una vora. Es fa en un moment.

IMG_0643

Com que el peque té 2 anys, m’esta servint també per desfer-me d’aquells retallets que vas acumulant però que són massa petits per fer una samerreta….

IMG_0638

A mi m’agrada molt aquesta combinació de tela de ratlles amb la vora de color groc mostassa. Ja la vaig utilitzar per aquesta samarreta que em vaig fer aquí. Les dues teles són de Cal Joan de Martorell. L’estampada d’animals és un cotó ecològic de Lillestoff que vaig comprar a Telaria. Al peque li encanta!

Ja us aniré ensenyant la resta de samarretes… de moment vaig a penjar-la al recopil·latori de Fans de l’Ottobre (veig que sóc la primera en penjar-ne una versió d’aquest model…).

2 Comments

  1. ¡Es muy chula! Tengo este patrón en el punto de mira. Iremos ampliando el recopilatorio. 🙂

  2. És molt xula! Aquest patró es realment fàcil i molt còmode pels peques. La veritat es que creiem que hi hauran moltes costures al recopilatori. La combinació de teles que has fet es genial.

    Moltes gràcies per enllaçar la teva costura al blog de Fans de Ottobre i per mencionar-nos a la teva entrada.

    Petons

Deixa un comentari

Required fields are marked *.