Tutorial formes amb relleu

| 5 Comments

IMG_0257

Fa uns dies vaig publicar una faldilla decorada amb una rodona amb relleu, i vaig tenir diversos comentaris demanant-me un tutorial, així que… aquí va! És el meu primer tutorial, així que espero explicar-ho bé.

Hace unos días, publiqué esta falda decorada con un círculo con relieve, y tuve varios comentarios pidiéndome un tutorial así que… aquí va! Es mi primer tutorial, así que espero explicarlo bién.

De fet, és molt fàcil. En el meu cas, ara faré un cor ja que la peque últimament està en fase “cors”, i l’he fet servir per tapar una decoració a un jersei que no ens agradava gaire.

De hecho, es muy fácil. En mi caso esta vez haré un corazón ya que la peque está en fase “corazones” , y lo hemos utilitzado para tapar una decoración en un jersey que no nos gustaba demasiado.

IMG_0185

Simplement, cal anar tallant capes de tela amb la forma desitjada, i anar-les superposant. Aconsello posar almenys unes 8-10 capes, per a que el resultat final tingui més relleu i es vegi més l’efecte de la superposició de capes. Jo uso retalls de roba de samarreta.

Simplemente, hay que ir cortando capas de tela con la forma deseada, e irlas superponiendo. Aconsejo poner al menos unas 8 ó 10 capas, para que el resultado final tenga más relieve y se vea más el efecto de la superposición de capas. Yo uso retales de tela de camiseta.

IMG_0248

Llavors fixem les capes de tela a la samarreta i comencem a cosir en línies paral·leles deixant una separació aproximada d’entre 1,5 i 2 centímetres. Considero que no passa res si no és exacte, li dóna un toc xulo, de fet. Jo no ho he fet però suposo que si es posés un plàstic d’aquests que es desfà amb l’aigua, seria molt més fàcil cosir.

Entonces fijamos las capas de tela a la camiseta y empezamos a coser en líneas paralelas, dejando una separación aproximada entre ellas de 1,5-2 centímetros. Considero que no pasa nada si no es exacto, ya que le da un toque chulo. Yo no lo he hecho pero supongo que si se utilitzara un plástico de los que se disuelve con agua sería mucho más fácil de coser.

IMG_0251

Ja ho teniu? Vinga, que ara arriba la millor part! Un cop ho tenim tot cosit, agafem la tisora i es tracta d’anar tallant totes les capes excepte la que està més a sota (tot i que també es podria tallar, a mi em sembla que queda més xulo que no es vegi el fons). Es tracta de disfrutar veient sortir els colors de les capes de sota 😉

¿Ya lo teneis? ¡Venga, ahora llega la mejor parte! Una vez lo tenemos todo cosido, cogemos la tijera y se trata de ir cortando todas las capas excepto la que está más abajo (aunque también podría cortarse, a mi me parece que queda más chulo si no se ve el fondo). Se trata de disfrutar viendo como salen los colores de las capas de abajo 😉

IMG_0254I ja està, ara a guadir-la!

Y ya está, ¡ahora a disfrutarla!

IMG_0259

 

 

 

 

5 Comments

 1. Pingback: Faldilla amb rodona ratllada |

 2. Avatar

  Me encanta!!! Gracias por el tutorial!! Ahora si que me atrevo a meterle a la tijera!!!

 3. Avatar

  Que bo! Ho he de provar

  Gràcies!

 4. Avatar

  gracies peltuto! en la proxima samarreta ho intento
  passa pel meu blog, que tens premi!

Deixa un comentari

Required fields are marked *.