Faldilla amb rodona ratllada

| 19 Comments

Un altre dijous, un altre RUMS!

IMG_0150Com que darrerament he estat cosint molt poc per mi… vaig ensenyant coses de fa temps però que no havia ensenyat perquè no tenia fotos. De fet, aquesta faldilla és un “reciclatge” ja que vaig trobar una faldilla estreta, tubular i negra. I com que no és massa del meu estil i quedava molt “executiva” vaig decidir canviar-li la cara del tot.

La inspiració és el llibre 49 Sensational Skirts. El llibre realment és força sorprenent… algunes coses més del meu gust que altres però sobretot, no et deixa indiferent!

IMG_0148

Per fer la rodona, es van tallant capes de tela rodones de diferents mides (en el meu cas vaig utilitzar pedaços que m’havien sobrat d’altres costures) i es col·loquen una sobre de l’altra cosint-les amb línies paralel·les, deixant una separació més o menys d’un centímetre i mig. Després, únicament cal tallar entre aquestes línies… el resultat és “sorprenent”. De fet, és molt bonic veure com surten els colors a mesura que vas tallant.

IMG_0162I ara, com sempre, vaig a veure amb què em sorprenen les altres RUMSeres…

Edito per dir que he penjat un tutorial aquí.

Edito para explicar que he colgado un tutorial aquí.

19 Comments

 1. Que guai el efecto!!! Me gusta la idea!

 2. Uauh… quien resultat més xulo… em falta un café per acabar-ho d’entendre bé, jeje..
  però té molt bona pinta… no t’animes a fer un tuto?

  • Hola Eva,
   doncs si m’animo, ja veuràs que és molt fàcil. Ens els propers dies, penjo el tuto amb fotos (serà el meu primer tutorial)! Gràcies pel teu comentari!

 3. qué interesante!! no me entero de mucho y el traductor no me ayuda ná de ná… así que un tutorial sería genial. No estoy en plenas facultades: ayer pensaba irme pronto a dormir y me dieron “las tantas”, mi leoncico se ha despertado mil millones de veceeeeeeeeeeeeeees y los viruses vienen a por miiiiiiiiiiiiiiii!

  • Hola Amaika! Espero que recuperes pronto el sueño… sé de lo que hablas ;( Haré el tutorial y lo escribiré también en castellano, ya vereis que es muy fácil. Gracias por tu comentario.

 4. Qué gracia ese invento! sí que le da un punto a la falda

 5. Super original m’encanta, em guardo l’idea 😉

 6. Wow! quin efecte més xulo! i a més pots aprofitar trossos de tela petits, genial! ^_^

 7. Enamorada d ese círculo!!!!!!! Genial genial!!

 8. Precioso, me sumo a lo del tutorial!

 9. Ostres que bona idea!!! Sembla fàcil I molt xula, vaig a pinejar-ho I a fer-ho aviat!!!

 10. Que buena idea !!! Queda muy chula!!

 11. Oooooh! M’agrada moltíssim l’efecte que fa, queda xulíssim!

 12. Me lo pido!!!! Cae seguro!!! Gracias

 13. que pasada ese circulo!!! hablamos de un tutorial?.. no me lo quiero perder!!!!

 14. que xulu queda l’efecte de la rodona!

 15. Que guay!!! Yo me apunto al tutorial!!!! 😉

 16. Pingback: Tutorial formes amb relleu |

Deixa un comentari

Required fields are marked *.