Pantalons quadres

| 4 Comments

IMG_0091

Mi rincón de Mariposas va organitzar un fantàstic “cose conmigo” per cosir juntes uns pantalons texans per home. A mi em va semblar una gran oportunitat, perquè no m’havia atrevit mai a cosir uns pantalons amb “tot”. I el meu company va estar supercontent quan els va veue! Així que el tracte va ser que ell anava a comprar la tela… i va venir amb una diguem que “diferent”.

IMG_0094

Ell està contentíssim amb el resultat i jo també perquè he aprés a cosir uns pantalons complerts i he perdut la por. El patró m’ha encantat i queda molt bé.

Edito per enllaçar al blog de Mr. Handmade.

 

4 Comments

  1. Pues qué bien que te has animado porque han quedado genial, le sientan muy bien!

  2. T’han quedat molt bé!!

  3. que xulos! jo els tinc pendents de fer, però m’ha passat una cosa semblant, el meu company ha triat la tela i.. no és precisament texana! a veure que surt! ¬_¬’

Deixa un comentari

Required fields are marked *.