“Operación kalzón”!

| 2 Comments

En aquesta casa, estem a punt de començar l’operació “bolquers fora” o “hola calçotets”, i com que el meu fill és un fan total de les coses que jo faig (sempre prefereix posar-se la roba que jo li he fet), doncs vaig pensar que li agradaria que li cosís calçotets!

Calcotets 1

I aquí us ensenyo la primera remesa… El patró és un clàssic, de Naii, que podeu trobar de forma gratuïta en talla 2 i a la seva botiga de patrons en totes les altres talles. Us el recomano moltíssim, queda superbé posat i dóna moltes possibilitats per ser versionats.

Calcotets 2

En el nostre cas, he aprofitat retalls que tenia per casa d’aquí i allí, i també alguns trossos de samarreta per reciclar.

Calcotets 3

La idea ha funcionat força bé i el peque està encantat amb tots els seus nous calçotets. Així que ja tinc feina pel cap de setmana! (crec que en necessitarem molts més!). També vull veure què tal els boxers així que ja us explicaré…

 

2 Comments

  1. Avatar

    Se me había escapado esta publicación! Cuantos!!! me pido el rojo!

  2. Pingback: Continuem amb l’operació Kalzón |

Deixa un comentari

Required fields are marked *.