Pantalons TAU de MRDM… èxit assegurat

| 1 Comment

DSC00588I aquest són els tercers pantalons TAU que li he fet al peque, després d’aquests i aquests. Segur que ja no cal explicar massa el “cose conmigo” que va organitzar Mi rincón de Mariposas, per celebrar el 4rt aniversari del seu blog, oi? I si no ho teniu clar, passeu pel super-recopil·latori, és molt xul·lo veure totes les versions juntes!

Doncs a casa meva aquests pantalons han estat tot un èxit, i al peque li encanten ja que segons ell són “de muntanya”. Aquests amb una tela de cèrvols que va triar ell mateix.

DSC00586Aquí la foto més propera a “foto amb farcit” que he aconseguit… en realitat no perquè no se’ls posi (de fet, no se’ls treu més que per anar directament a la rentadora!), però com que no sóc gaire bona com a fotògrafa, no hi penso mai… és el que hi ha.

I ara marxo… que avui és dia de Reis hi ha encara molta feina per fer 😉

Una abraçada i que us portin molta creativitat els Reis!

 

One Comment

Deixa un comentari

Required fields are marked *.