Els primers TAU

| 3 Comments

Li falten pantalons al peque! Quina millor ocasió per cosir el patró que va oferir gratuïtament Mirincondemariposas per celebrar l’aniversari del seu blog. Després de totes les oshes cosides (que podeu veure aquí, aquí i aquí) i les que falten per venir, per suposat que tenia ganes de cosir els pantalons TAU.

DSC00567El meu peque és encara petit, així que li vaig fer un parell d’adaptacions perquè el patró comença amb la talla 98. Bàsicament no li vaig afegir marge de costura i li vaig posar punys a sota per a que li pugui durar una mica més. Potser em vaig passar i tot perquè com a més la tela és pana no elàstica, li queden mooolt ajustats. Això sí, a ell li encanten…. així que avui ha marxat tot content a l’escola amb els seus pantalons nous. Els propers els vol amb monstres 😉

DSC00570

Gràcies un altre cop a Mi rincón de mariposas per aquest patró tan fantàstic, i amb tantes possibilitats per fer-li variacions! Moltes felicitats!

3 Comments

  1. Pingback: I els segons TAU |

  2. Pingback: Pantalons TAU de MRDM… èxit assegurat |

Deixa un comentari

Required fields are marked *.