Lo bueno se hace esperar…. caputxa lila

| 0 comments

Aquí ensenyo una dessuadora amb molta història… Era un regal d’aniversari, però diguem que la primera versió no va acabar com esperava. Em vaig equivocar amb la talla i va acabar sent enooOOORMEEEE! Va ser una llàstima perquè era una jaqueta, amb la cremallera i caputxa, que em va costar moltíssim de fer…

Així que vaig decidir començar de nou, amb un nou patró (que vaig fer jo a partir d’altres dessuadores), tela nova, etc… Finalment va arribar el regal, tot i que gairebé amb un mes de retràs.

 

IMG704

La tela de dessuadora i dels punys la vaig comprar a Montevideo, i l’interior de la caputxa està fet a un retall que em va sobrar d’aquest vestit. La caputxa té la costura darrera, de forma que al coll es veu tota d’una peça, sense costures. La idea la vaig treure de l’Ottobre,…

IMG712M’encanta com queden aquestes caputxes, així que crec que repetiré.

I el destinatari, tot i la llarga espera, va quedar encantat!

Deixa un comentari

Required fields are marked *.