Vestit amb mil ratlles i butxaques

| 3 Comments

Hola! Avui una entrada amb un vestit que vaig cosir fa un parell de setmanes i encara no m’havia donat temps a publicar, tot i que no serà per oportunitats de fer fotos, ja que la peque se’l posa cada dia que pot.

2014-08-03 11.48.09

Aquest vestit està inspirat amb un que tinc jo i que m’agrada molt, així que li vaig ajustar el patró a partir de la raglan Naii. El resultat està bé però he vist algunes millores que es podrien fer perquè vaig tenir molts problemes amb el patró (amb la meva adaptació, no amb el de Naii, que és fantàstic!). El primer és que quan el vaig cosir em va quedar llarg del cos, així que el vaig tallar… i ho vaig fer massa (aixxx…). I el segon és que les butxaques em quedaven obertes així que vaig posar uns snaps per tancar-les, tot i que potser hagués calgut posar una entretela per donar-li més pes i que quedaren millor. Com que segur que repetiré, a veure si la propera el milloro.

IMG415

La roba la vaig comprar a una botiga de Paysandú, aquí a Uruguai.

2014-08-03 11.47.44

I aprofito per ensenyar un dels graffitis preferits dels peques aquí a Montevideo! 😉

3 Comments

  1. Avatar

    ohhh que guapa! las fotos y el graffiti estan geniales!!! Me encanta como le queda!

    • Avatar

      Gracias Naii! Con diferencia, este es el patrón que más he usado de todos: camisetas de manga larga, corta, pijamas y ahora también vestidos,.. 😉

  2. Pingback: Lo bueno se hace esperar…. caputxa lila |

Deixa un comentari

Required fields are marked *.