Primer trimestre del curs, darrer trimestre de l’any

novembre 1st, 2016

Estem en marxa, encarant el curs tan ple de novetats…

La meva filla encantada amb el canvi que li ha suposat el batxillerat artístic. Companys i companyes nous, matèries diferents, i entusiasme a flor de pell. Encara no m’acabo de creure que li agradi anar a classe !

Segueix igual en moltes coses, com ara avisar-me de sortides a darrera hora, no comentar una nota baixa… Tan punt em fa sentir orgullosa com em fa enrabiar.  Adolescents…

Aquest curs cantem juntes a GospelSons, ja té l’edat per poder fer-ho. Tot i que no té l’addicció que tinc  jo pel cor.  Per cert, en sóc la secretària, enguany.

El meu fill està fent l’estirada, ja és més alt que jo i segueix creixent. Ell sempre ha sigut de bon portar, a part de moooolt carinyós amb mi. Té les seves coses, tossut i vergonyós de mena, però noble. De moment, la relació amb ell segueix essent molt bona.

Amb la meva mare és diferent. No m’agrada la seva manera de ser, ni de pensar, i en alguns casos la seva manera de fer. Del que no tinc queixa és de com estima els meus fills, això sí que ho té. Per ells fa moltes coses i li ho agraeixo. Però jo no estic bé amb ella. Més d’una hora i  ja m’he de mossegar la llengua .

El cas és que es fa gran i cada vegada em necessita més, és inevitable. I quan em necessita em fa la pilota, o bé donant-me diners, o essent molt simpàtica… en fi, avui toca portar-la al cementiri i dinar plegats. Faré inspiracions de les meves, que em relaxen…

 

 


Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Name

Email

Lloc web

Speak your mind

  Històric
  novembre 2016
  Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
   123456
  78910111213
  14151617181920
  21222324252627
  282930  
  Categories
  Entra/surt
  Visites