Amor meva (Isabel-Clara Simó)

agost 10th, 2015

No em decep mai, aquesta escriptora.

Ara, però, feia dies que no en llegia cap llibre. No li seguia tant les passes.

Aquest ha estat un descobriment, de tant com m’ha agradat, i un redescobriment del bé que escriu la Isabel. No li sobra ni un punt, ni una coma, una història tan femenina, com m’agraden a mi, ho reconec.

No és un llibre massa llarg, una mica més de dues-centes pàgines, on explica la història de 3 generacions de dones d’una familia. Jueves, però amagant-se de ser-ho, o renegant-hi, o desconeixent-ho. 3 dones molt maques, decidides i intel.ligents (degut a la raça, diuen), a qui la vida no els ho posa gens fàcil, però com a lluitadores de mena que són se’n surten, fugint sempre dels lligams que les uneix. Cadascuna d’elles, d’alguna manera, renega de la seva mare.

La vida de cadascuna d’elles és interessant, i la Isabel la conta com només ella sap fer-ho, i t’enganxa, no pots deixar de voler saber què els passa, per on caminen, cap on les porta el destí. Amb quina traça són mares, amb quina poca traça ho són, les amistats que troben a la vida, quina factura els passa la família…

Sentiments a flor de pell, molt i molt intensos.

 

Si en teniu ocasió, no perdeu l’oportunitat de llegir-lo.


Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Name

Email

Lloc web

Speak your mind

  Històric
  agost 2015
  dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
  « jul.   set. »
   12
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  24252627282930
  31  
  Categories
  Entra/surt
  Visites