Final de curs

juny 24th, 2015

Ha estat un final de curs molt agobiant, amb  festes, celebracions d’escola, celebracions familiars, reunions, trobades…. Tot plegat, sense deixar de treballar molt, i amb la sensació de no donar l’abast.

S’acaba, s’acaba ara. El proper dissabte tinc la darrera celebració, la que menys relació té amb mi perquè és la del fill del Pep, i no tinc cap relació amb l’escola del nen, però he d’anar-hi, de la mateixa manera que el Pep m’ha acompanyat a mi en les dels meus fills.

Sóc ermitanya, ja ho he comentat altres vegades, i tot això em deixa esgotada mentalment. Tanta gent junta, tanta gent diferent, tanta opinió encertada, la mateixa quantitat d’opinió idiota… Somriures, males cares, gent a qui mai li sembla bé el que s’ha organitzat, gent sempre disposada a ajudar…. En realitat, m’agrada molt observar a la gent i intentar deduir el per què del que fan o deixen de fer, què els motiva o impulsa a certs comportaments…

Però aquests dies han estat de relacions publiques forçades, quan ja no et ve de gust socialitzar.

Per acabar-ho d’adobar, el dia del meu aniversari, ja fa uns dies, la meva parella es va despistar i no vaig tenir pastís d’aniversari, ni espelmes per bufar, ni un brindis vam fer. I ostres, un dia a l’any, que és el meu dia… em va emprenyar molt. Vaig estar de morros molts dies. Tantes jornades tan llargues dedicades a la resta de gent: que si la seva família, que si el casament de la filla, que si els seus pares, que si la seva ex, que si el meu fill, els pares dels companys del meu fill…. i en el meu dia no puc tenir ni una hora de glòria, que vam haver d’escoltar la filla parlant del viatge de noces, sense pastís, ni brindis ni res…. Mentalment vaig engegar tothom a la merda, i em reafirmo en que de vegades sol s’està molt i molt bé.

 


Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Name

Email

Lloc web

Speak your mind

  Històric
  juny 2015
  dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
  « maig   jul. »
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  2930  
  Categories
  Entra/surt
  Visites