Remenat

abril 19th, 2015

Atabalada, vaig per un munt de coses que tinc al cap.

La filla d’en Pep es casa a finals del mes que ve, i encara no he mirat res de roba per mi.

Tinc la del nen al complet: roba, jaqueta i sabates. Li he comprat roba bastant informal, perquè el casament és a la platja i m’imagino que acabarà descalç. Però al mateix temps, al maig, i de nit, encara fa fred. Complicat, la veritat.

La de la meva filla a mitges. El vestit ja el tenim, ens va costar 3 sortides trobar-lo. Però ara li he de buscar jaqueta i sabates.

Per mi, tinc el dubte. Sé que la majoria aniran de llarg, però jo no ho trobo gens pràctic, anar de llarg per la sorra. Jo sóc més d’anar senzilla, però sé que el Pep voldria que anés ben maca. La veritat, no vull competir ni amb la mare de la núvia ni amb la sogra de la núvia, 2 dones d’estils molt diferents però a qui els agrada ser el centre d’atenció. O sigui, que de discretes res. A més, què carai, vull ser jo mateixa. Se me’n fot com vagi l’altra gent. Encara no he començat abuscar, però imagino que de 200 euros no baixarà el vestit, pel que he pogut remenar per internet. Davant de casa tinc una botiga que els tè d’oferta, però els vaig trobar tan lletjos, semblaven vestits fets per a les germanastres de la Ventafocs, molta lluentor, molta gasa i colors tan vius que feien mal als ulls. Buf….

Jo volia trobar alguna cosa que després em pogués posar en una altra ocasió, encara que no fos un casament, però m’he rendit. Aquesta setmana em toca mirar per mi. Ja us aniré explicant què trobo…

Dissabte Gospelsons vam tenir concert, i el resultat va ser agredolç per mi. No vam sonar com altres vegades. Cert que en una església les veus ressonen molt, cert que els micros no anaven massa bé, i jo no sentia ni a la directora del cor ni al pianista, que per molt que em dolgui dir-ho, perquè l’admiro molt, no tenia el dia tampoc. En algunes cançons no vam lluir com solem fer-ho. En altres sí. Però no vaig gaudir tant com als darrers concerts. Què hi farem! Comentant-ho amb altres companyes, em diuen que elles s’ho van pasar molt bé. Serà que sóc massa perfeccionista?

En Pep porta uns dies molt descentrat, i no en sé el motiu. No arriba a tot arreu com fa uns mesos, està distret, i moix de vegades. Té alguns motius de pes per esta-ho, però m’amoïna que no me’n parli, i he estat tonta de demanar-li massa. AIxò em suposarà carregar amb alguna de les coses que carrega ell a casa, que fa bastant més que jo. Però no me’n veig amb cor!!!!

Em resum, i com començava l’entrada, ATABALADA!!!!

 

 


Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Name

Email

Lloc web

Speak your mind

  Històric
  abril 2015
  dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
  « març   maig »
   12345
  6789101112
  13141516171819
  20212223242526
  27282930  
  Categories
  Entra/surt
  Visites