Orgulll de mare (2)

març 19th, 2015

Reunió amb la tutora de la meva filla. Com sempre, per molt que escrigui entrades preocupada per ella, el dia que tinc reunió amb la tutora o el tutor, en surto inflada com una lloca.

Els resultats acadèmics de la nena (nena?) són correctes. Coixeja en ciències, i treu millor nota del que més li interessa, com la majoria, suposo. No suspèn, però d’alguna aprova mooooolt just, li valoren molt el treball constant, que sóc perfectament conscient de que el fa.

Fa un any més o menys, jo escrivia, en una entrada amb el mateix títol, que em preocupava  que la meva filla no tingués amigues, de les inseparables. Avui, parlant amb la meva tutora, m’ha confirmat que no en té, per decisió propia, i que l’entenia, perquè la majoria de companyes de clase no valien prou la pena com per ser considerades bones amigues. No tenen coses en comú, i a més, algunes, el mal costum de posar-se allà on no els demanen, criticar la resta i fer que els més ben avinguts es barallin. M’ha dit que estigués tranquil.la, que la decisió era de la nena, no pas de que la rebutgessin, que tenia amigues d’altres classes.

Comença a relacionar-se amb una noia que pensa com ella. La profe va dir, davant de tota la classe, que la meva filla era molt intel.ligent perquè havia clixat a les conflictives a la primera, i en lloc de caure en el seu parany, passava d’elles i anava a la seva. Va renyar a les companyes que no eren bones companyes ni bones amigues, i la va posar d’exemple de maduresa. I això m’ha fet sentir orgullosa d’ella, perquè patia de que estigués massa sola, però no ho està del tot, i si ho està, sé que és la seva decisió. De moment, s’estima més estar amb la familia que amb amics.

La tutora ens ha dit que li queda molt de temps per conèixer gent, i que quan vagi trobant gent amb els seus gustos (boja per la música, no pensa en una altra cosa), deixarà d’aillar-se.

Estic contenta per ella, què voleu que us digui.

Coc, coc coc cooooc….


Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Name

Email

Lloc web

Speak your mind

  Històric
  març 2015
  dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
  « febr.   abr. »
   1
  2345678
  9101112131415
  16171819202122
  23242526272829
  3031  
  Categories
  Entra/surt
  Visites