Disgust

març 15th, 2015

No he passat gaire bon cap de setmana. He estat disgustada amb en Pep.
És el nostre cap de semana sense nens, i per mi, són sagrats. De la mateixa manera que quan els tinc, miro d’estar amb ells i de fer coses amb ells, quan no els tinc, vull no tenir-los, perquè necessito descansar d’ells. M’agrada gaudir de la intimitat amb en Pep: poder fer els nostres àpats “especials”, que no podem fer quan els nens hi són; estar més carinyosos, sigui l’hora que sigui… En definitiva, i bàsicament, per mi suposa relaxar-me moltíssim. Ho necessito, perquè la feina m’estressa molt.
Doncs aquest cap de semana, el divendres es queda a dormir el seu fill a casa. En Pep no li va donar més importància. I jo sí, digueu-me egoista, però el fill d’en Pep m’altera, per mi suposa tot el contrari al relax. Papa amunt, papa avall, què soparem, ja vam haver de fer menú de nens, tot i que ja no ho és gaire, però sí a l’hora de menjar. Em va sentar fatal, que es quedés.
I l’endemà, a dinar a casa de l’altra filla d’en Pep, que és un encant, ho reconec, però ja et toca desplaçar-te, agafa el cotxe, estar pendent dels 2 gossos (a mi em fan por, els seus gossos)…
Ho sé, no sona tan malament, i jo quedo com una histèrica, però era el meu capd de tranquil.litat, d’estar a soles amb ell!!!! Jo he estat tan cabrejada que no li he fet cap carícia ni cap amoreta.
Ell està ressentit amb mi, ara, i jo no m’he tret l’estrés de la setmana. Ara en comença una altra….
M’agradaria poder dominar els meus sentiments, bons i dolents, quan calgués fer-ho, però em resulta tan difícil…

Tinc el cap com un timbal, de no parar de donar-li voltes…


2 Responses to “Disgust”

 1. Avatar Aigua on març 16, 2015 12:17

  Hola!! He llegit vàries entrades teves, i et comprenc molt bé, soc separada amb dos fills, la nena va fer 14 al gener i el nen farà 12 al maig… la sort és que la meva parella no té fills…
  Em sap greu dir-ho però quan ens quedem sols… és un relax total, per això t’entenc quan aquest cap de setmana ha sigut extressant, necessites desconnecta i no ha pogut ser així.
  Bé, una abraçada per aquest dilluns!!!

 2. Avatar ninasimone on març 16, 2015 21:01

  Gràcies pels ànims. És gratificant saber que algú t’entén.

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Name

Email

Lloc web

Speak your mind

  Històric
  març 2015
  Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
   1
  2345678
  9101112131415
  16171819202122
  23242526272829
  3031  
  Categories
  Entra/surt
  Visites