Màgia a la llum de la lluna

desembre 8th, 2014

Magia_a_la_luz_de_la_luna-261991236-large[1]

La vaig anar a veure ahir, la darrera pel.lícula d’en Woody Allen.

Fluixeta fluixeta. Cal destacar les interpretacions dels dos protagonistes, que ho fan molt bé, especialment en Colin Firth, en la seva interpretació d’un home egocèntric, que es pensa que tot gira al seu voltant, i que creu que és impossible que no el considerin  l’home amb més atractiu del món per a una noieta jove i sense un ral. Impertinent, maleducat amb qui no li cau bé i moooooolt pedant, es fa irritant, insuportable, i cosa que sap fer molt bé en Woody Allen  amb els seus personatges, sap fer-nos riure amb un carácter com el del protagonista.

He de dir que l’ambientació està molt bé, els actors també, però l’argument és fluix, molt fluix. No s’hi ha matat gaire, el director, en la trama, ni en els personatges. És un fet al que ja ens té acostumats, aquest director. Una de bona i una de fluixa. Quina llàstima, per als actors que somnien per treballar-hi, que els toqui la fluixa.

El millor? Els ullassos de l’Emma Stone i el desqualicatiu “irritante liliputiense”, pronunciat pel Colin Firth i dirigit a l’Emma Stone, que vés a saber què li diu en la versió original.

No cal que aneu al cinema a veure-la, des del sofà de casa es pot veure perfectament.

 

 


Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Name

Email

Lloc web

Speak your mind

  Històric
  desembre 2014
  dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
  « nov.   gen. »
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  293031  
  Categories
  Entra/surt
  Visites