L’analfabeta que va salvar un país

setembre 21st, 2014

L’he llegit, una mica sense saber què em trobaria, perquè no havia llegit l’anterior, el de l’avi que no sé què més va fer.

Què voleu que us digui, no el posaria en una llista de recomanats. Original, sí, però no és la classe d’originalitat que a mi m’agrada. Una poca-soltada rera una altra. En realitat, les poca-soltades tenen sentit, ben mirat. Darrera dels embolics cada vegada més embolicats, l’autor fa una gran crítica a tot plegat: al seu país, Suècia, però també a Sudàfrica, a Israel, als Estats Units, a Xina i a tots els països en general, a la civilització actual, en definitiva.

Per a mi, és el que salva el llibre, la crítica feroç del sistema.

Però no m’ha enganxat, més aviat m’ha costat de digerir, i l’humor aquest de “arguments de bojos” no és del meu gust. “Lo mejor que lo puede pasar a un cruasán”, d’en Pablo Tusset, és molt millor, per escollir-ne un que em va agradar, tot i que fa moooooolt que el vaig llegir.

Entenc que pugui ser un best-seller. El meu pare, sense anar més lluny, s’hagués fet un fart de riure si l’hagués llegit, ja me l’imagino.

Us convido a que, si l’heu llegit, me’n doneu l’opinió. M’agradaria saber què us ha semblat.

Vinga!

 


Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Name

Email

Lloc web

Speak your mind

  Històric
  setembre 2014
  dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
  « ag.   oct. »
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  2930  
  Categories
  Entra/surt
  Visites