Acabo les vacances

agost 3rd, 2014

Agredolç, com sempre, el final de les vacances. Feia molt de temps que no les agafava pel juliol, i tot i que sé que a l’agost es treballa molt tranquil, el fet de  que la majoria de gent les comenci ara que jo les acabo, fa que en vulgui tenir més.

Han estat 3 setmanes, que és prou temps, però han estat 3 setmanes esgotadores!!! Potser he gaudit de 3 dies de tranquil.litat i platja amb en Pep. Festes a Teruel, les festes de Mataró, 2 dies a Port Aventura, sopar amb la colla i festa d’aniversari del fill d’en Pep m’han acabat de rematar.

Demà diumenge me’l prendré de veritable descans i dilluns, a la feina!!!!

Aquests 15 dies serán tranquils, en Pep i jo solets, així que tot i treballant, ens podrem relaxar, almenys això espero.

Per cert, abans de que ho oblidi, he llegit un llibre per adolescents, després de que se’l llegís la meva filla, lectura recomanada per la psicòloga que em va donar el curs d'”Educació emocional per a adolescents” que vaig comentar abastament en aquest blog. El recomano molt i molt, per a pares i fills. Es tracta de “El diari vermell de la Carlota”, del que se n’ha fet una pel.lícula. La pel.li no està malament, però el llibre és realment el que vol que sigui la seva protagonista, un document ambiciós de tot el que adolescents de 12 a 18 anys han de saber sobre el sexe: mètodes anticonceptius i de prevenció de malalties de transmissió sexual, de les conseqüències reals, amb dades estadístiques, d’embarassos no desitjats o malalties com la sida. I també una visió de l’homosexualitat. del poder i saber dir “no”, d’aprendre a estimar el propi cos, de conèixer-lo, i així saber com volem que siguin les nostres primeres experiències. A part de tota aquesta informació, la història de la Carlota, de com viu la seva iniciació sexual, i en definitiva, un recull d’opinions i situacions que ens recordaran la nostra adolescència, i que ens fan pensar una mica en el que nosaltres no sabíem aleshores i que els nostres fills ara tenen l’oportunitat de saber.

El fill d’en Pep s’ha llegit “El diario rojo de Flanagan”, que és la història paral.lela del xicot amb qui s’inicia la Carlota. Encara l’he de llegir, ja us en donaré l’opinió quan ho hagi fet, també me’l van recomanar.

 

 

 

 


Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Name

Email

Lloc web

Speak your mind

  Històric
  agost 2014
  dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
  « jul.   set. »
   123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  25262728293031
  Categories
  Entra/surt
  Visites