Estudis, atur, amor

febrer 1st, 2014

 

Se m’ha girat feina, últimament.

D’una banda, ja tinc el temari i una planificació feta del meu Programa Superior en Marketing Digital. Sembla que m’explicaran maneres per fer que una pàgina web funcioni bé, a l’hora de vendre productes, d’estar en contacte amb els usuaris, etc etc etc. Potser podré fer que aquest blog funcioni i tot!

D’altra banda, fer un currículum que sigui atraient a les empreses em costa, tot i que m’estan ajudant. No paro, la veritat.

Vaig al gim cada dia, i toco força el piano, encara que menys del que voldria. Si això és estar a l’atur, puc dir que no estic aturada ni un sol moment!!!

Avui m’han dit que se’m veia molt enamorada, encara. I bé, què us he de dir, és cert, enamoradíssima. Per l’abril farà 5 anys que en Pep i jo estem junts,  i encara no ens hem cansat l’un de l’altre, hehehe. Cert que compartim casa només des de fa 5 mesos, era un pas difícil de fer, tenint en compte que ens ajuntem amb  3 fills, que hem hagut de deixar els pisos respectius, que ens havíem d’assegurar no només que ell i jo ens avenim (que ja ho teníem força clar), sinó que els nostres fills també eren capaços de conviure sense massa problemes. En Pep i el seu fill han canviat de població, amb tot el que això suposa.

Total, que l'”experiment” està sortint molt millor del que em pensava, i sóc feliç. Tot i estar a l’atur, sóc feliç. Tot i la incertesa de trobar una bona feina, sóc feliç. I davant dels reptes que se’m plantegen: reprendre estudis, canviar de gim (no rigueu, qualsevol canvi suposa un repte per mi), aprendre a saber com sóc professionalment per decidir què fer, etc etc etc…, davant de tot això, la gent que m’envolta em dóna la confiança que a mi em manca. La monitora del gim és “estupenda”, l’assessora de l’empresa de recol.locació és com una psicòloga per mi, i la tutora dels meus estudis m’ha planificat ja el curs!!! Però principalment, tinc als fills que em motiven cada dia més, i a en Pep, que en cap moment deixa de fer-me costat. Faci el que faci, em dóna l’opinió i em recolza. I en té prou amb el somriure amb què el rebo quan arriba a casa de treballar. És fantàstic.

 

 

 

 

 

 


Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Name

Email

Lloc web

Speak your mind

  Històric
  febrer 2014
  dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
  « gen.   març »
   12
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  2425262728  
  Categories
  Entra/surt
  Visites