Maneres de ser

gener 21st, 2014

Aquesta setmana he hagut d’omplir diferents qüestionaris força detallats de com crec que sóc, de com crec que treballo, del que m’agrada, del que no, de les meves preferències a l’hora d’escollir una feina. En teoria, tot això ens ha d’ajudar a mi i a la meva consultora a descobrir quina mena de feina vull, o em convé més. No ho sé pas, la veritat. Quantes més voltes li dono més m’embolico. I encara més, he hagut de fer omplir un qüestionari també a la meva parella, i a un ex-company de feina. Vaig escollir al meu cap més directe, perquè encara som bons amics i perquè és qui més coneix la meva manera de treballar.

En definitiva, comparant resultats, perquè un dels qüestionaris meus era el mateix que han emplenat el meu amic i en Pep, acabes sabent com et veu la gent més propera, i potser t’agrada o potser no, com et veuen. En realitat, si estan amb tu, si són bons amics, és perquè els agrada la teva manera de fer o de ser. Però segurament, hi ha coses que no m’haguessin dit, si no els ho hagués preguntat directament.

Res no m’ha ofès, ni res m’ha sorprès massa, però és… per mi ha estat dur saber com em veu qui m’aprecio. Una cosa és el mirall on et veus reflexat, i l’altra és la imatge que dónes als altres. I pot ser diferent del que et penses. O no tan diferent de com et veus tu. No sé què és el que m’ha deixat una sensació més estranya, si el fet de que en algunes coses jo sigui tan transparent, o que en altres no em vegi com em veuen ells.

Sigui com sigui, l’anàlisi d’un mateix és esgotador, per qui no ho ha fet mai us aviso. M’ha deixat una sensació de desassossec, de no saber si m’agrado prou. Però ja passarà, aquesta sensació, espero….


Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Name

Email

Lloc web

Speak your mind

  Històric
  gener 2014
  dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
  « des.   febr. »
   12345
  6789101112
  13141516171819
  20212223242526
  2728293031  
  Categories
  Entra/surt
  Visites