Refredada

gener 14th, 2014

Dos dies al llit, porto. Amb un bon refredat.

La setmana passada em sentia més cansada del normal. Era normal que tingués tiretes, però no el cansament que sentia, i la son. Sembla mentida que tots els meus refredats comencen (i acaben) amb moltíssima son, i encara no sé detectar-los. Només quan ja començo a treure mocs i a fer més de quatre esternuts seguits, me n’adono de que m’estic refredant. Mai m’agafa febre, només tinc ganes de dormir, perquè em costa molt moure els ulls, les parpelles em fan mal i la millor manera de fer-ho passar és prendre Frenadol i dormir i dormir i dormir. Si quan començo a moure els ulls ja no em fan mal, ni em pesa el cap, vol dir que m’estic recuperant.

Doncs dormint, així em vaig passar el dia ahir. Vaig començar a notar els símptomes diumenge, però teníem un dinar amb uns amics que no volíem ajornar i encara vaig estar prou bé, El vespre de diumenge estaba molt apurada. Per això ahir em vaig passar el matí al llit. A la tarda tenia hora al dermatòleg, i com que feia més d’un mes que la tenia reservada, no la vaig voler anul.lar. A més, també havia d’estar pendent del telèfon, perquè  m’havien de trucar de l’escola on faré el Curs Superior per veure si m’admetien. I sí, m’han admès, com m’esperava (al cap i a la fi, m’han becat, però els dono una pasta gansa, no deuen tenir gaires candidats). Total, que sobretot vaig dormir pel matí.

Avui també he dormit moltíssim, però ja sense notar-me tan malament com ahir. Tinc moltes ganes d’anar al gimnàs, però com que demà em toca tot el matí a Barcelona, suposo que faré bondat i em quedaré a casa, planxant la muntanya de roba que tinc pendent. No s’acaba mai, ostres! Sempre hi ha roba per planxar, hahaha.

A partir d’ara, que l’empresa de recol.locació ens fa treballar repassant les nostres vides, prenent notes, etc etc, i que començaré el Curs, estaré molt enfeinada. Espero trobar un moment per poder explicar com em va tot. Perquè, al cap i a la fi, seguiré sent una aturada novella!!!!


Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Name

Email

Lloc web

Speak your mind

  Històric
  gener 2014
  dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
  « des.   febr. »
   12345
  6789101112
  13141516171819
  20212223242526
  2728293031  
  Categories
  Entra/surt
  Visites