Amor

gener 9th, 2014

L’altre dia vaig ser una mica injusta amb en Pep. Bé, injusta no, perquè em va fer emprenyar, això és una realitat, però ja m’ha passat.

Què us podría dir d’ell? Sóc una dona enamorada. Quan més el conec més me l’estimo.

En algunes coses estem fets l’un per l’altre, fins al punt de que gairebé ens endevinem els pensaments, mentre que en altres pensem totalment diferent, però ens respectem molt. El que em té captivada és que sempre em tracta com a una reina. Jo passo primer, davant de moltes altres coses, perquè diu que el compensa tot el que li dono, que encara no sé massa bé què és. Sí que sé que valora molt l’afecte, les carícies, que sigui afectuosa i tendra amb ell. També li agrada que el repti en qüestions de vocabulari, tenim discussions de tots els temes possibles. Li agrada caminar tant com a mi, fer passejades molt llargues els diumenges pel matí. Ha anat a museus que potser sense mi no hagués visitat, i cinema que sense mi no hagués vist.

Què em dóna ell? Seguretat en mi mateixa, afecte, compartir afeccions, compartir la vida en igualtat de condicions. Tots dos posem molt de la nostra part en la convivència, i això és diferent de tot el que havia tingut fins ara. Estic aprenent molt a conviure, amb ell, jo, ermitana confessa… I a veure el món des d’altres punts de vista…

Amor, sexe, carícies, neurones treballant a tope per poder estar junts durant molts i mooooolts anys.

L’estimo, l’estimo molt…

 

 


Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Name

Email

Lloc web

Speak your mind

  Històric
  gener 2014
  dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
  « des.   febr. »
   12345
  6789101112
  13141516171819
  20212223242526
  2728293031  
  Categories
  Entra/surt
  Visites