cnt- ait marinaalta

cntmarinaalta@gmail.com //Apartat de correus 159, 03720 BENISSA
cnt- ait marinaalta

RESISTÈNCIA EN LA VAGA INDEFINIDA CONTRA PANADERIAS MARIEL S.L.

CARTEL  PARO INMINENTE

Salut companyes i companys!
Les treballadores i treballadors de l’empresa Mariel SL, tant en la seua panificadora com en els seus diversos obradors de distribució, mantenen des del passat 10 d’agost una Vaga indefinida contra l’empresa. Arran d’això, i sobretot dels mesos impagats de juny i juliol d’enguany, hi ha companyes que necessiten alimentar els seus fills i familiars. És per això que sol•licitem la vostra solidaritat per ajudar econòmicament a una companya i un company especialment afectats per la lluita. Les aportacions solidàries que es facen remitiu-les al següent compte:

Entitat: Deutsche Bank. Titular: SOV de CNT-AIT Alcoi
Nº de compte IBAN: ES51 0019 4700 7240 1000 0133

“La solidaritat no és una promesa, és una necessitat”

One Response to “RESISTÈNCIA EN LA VAGA INDEFINIDA CONTRA PANADERIAS MARIEL S.L.”

  1.   Workers Solidarity Alliance (Nueva York) Says:

    Solidaridad!

Leave a Reply