cnt- ait marinaalta

cntmarinaalta@gmail.com //Apartat de correus 159, 03720 BENISSA
cnt- ait marinaalta

CNT-AIT Alcoi en vaga indefinida

Els companys de la secció sindical de Mariel SL de la CNT-AIT d’Alcoi fa 4 dies que han començat una vaga indefinida contra la panificadora, davant la gravetat d’una situació que el senyor Jacinto, empresari explotador, imposa als i les treballadores a la seua fàbrica i botigues.

Fa 4 mesos que els i les treballadores de Mariel SL no perceben el seu salari, després de múltiples i vanes promeses de pagament del que es deu que mai s’han complert. Durant aquesta lluita 13 companys han estat acomiadats sense ni tan sols haver-se’ls fet entrega formal de la seua carta d’acomiadament.

Davant tots aquests fets la CNT-AIT s’ha posat en lluita i ha convocat des del dia 10 d’agost una vaga indefinida contra tots aquests tipus d’abusos per part d’aquesta empresa explotadora que no paga el que deu als seus treballadors.

MARIEL SL explota i acomiada treballadors!
Jacinto, paga el que deus!

Leave a Reply