cnt- ait marinaalta

cntmarinaalta@gmail.com //Apartat de correus 159, 03720 BENISSA
cnt- ait marinaalta

III Jornades Llibertàries del Camp de Morvedre

iii-jornades-llibertaries

Compartim la publicació de les companyes i companys del Camp de Morvedre que ens ofereixen unes més que interessants Jornades Llibertàries.

III Jornades Llibertàries del Camp de Morvedre

Salut companyes!

Des de l’Ateneu Llibertari La Barricada ens plau convidar-vos a les III Jornades Llibertàries del Camp de Morvedre, que tindran lloc els dies 24 i 25 de juliol. Aquest any us presentem un humil programa que comptarà amb la participació de diferents companys, als quals agraïm la seua implicació en l’organització d’aquestes jornades.

El divendres 24, farem un repàs a la història del moviment llibertari als anys previs i durant la revolució social del 36, seguint la vida de l’anarquista segorbí Joaquín Carot, de la mà dels companys del Ateneo Libertario Octubre del 36 de Segorbe. Després d’un sopar de recapte, actualitzarem informació sobre les lluites antirepressives i anticarceraries, i la manera de dur accions solidàries i efectives contra la repressió estatal.

El dissabte 25 tenim previst presentar el 2n número de En La Bretxa, el nostre petit recull de textos sobre temàtica llibertària i actualitat en la lluita local, que fem des de l’Ateneu Llibertari La Barricada. Després farem una paella vegana per l’autogestió, seguida d’una tertúlia sobre les velles noves propostes organitzatives que se reconeixen com a llibertàries, els principis que les mouen, els objectius que persegueixen y la tàctica amb la que se proposen aconseguir-los. Per últim, els companys de la Coordinadora sobre Bienes Comunales faran una xerrada sobre els Bens Comunals amb la projecció del documental “Stop expolio de los Bienes Comunales”.

Us esperem!

Leave a Reply