Qui som?

Des de la seva creació, el Centre d’Estudis de Subirats promou la dinamització cultural del municipi i de la comarca amb l’ojectiu d’ actuar com un paraigües sota el qual hi tinguin aixopluc totes aquelles iniciatives que, vinculades amb el Municipi, responguin a la missió de Protegir, potenciar i donar a conèixer el valor del Patrimoni Històric, Cultural, Artístic i Natural de Subirats.

La seva tasca es centra en l’impuls de la recerca, l’estudi, la protecció, la restauració i conservació del patrimoni local; registrant, inventariant i catalogant tot el que forma part d’aquest patrimoni (història, arquitectura, costums, folklore, flora, fauna).

Una resposta a Qui som?

  1. Benvolguts amics,

    Des de la Universitat de Girona hem organitzat un curs d’estiu en línia dedicat a la figura de Ramon Muntaner, el gran cronista medieval. Es tracta d’un curs de divulgació, i en línia, que, per tant, es pot seguir des de casa. Hi participen medievalistes molt destacats i, a més, diversos cuiners (que sumen cinc estrelles Michelin entre tots plegats), perquè també parlem de la cuina dels diversos països que Muntaner va conèixer en els seus viatges per la Mediterrània. Farem servir, i passarem als alumnes, un text de la “Crònica” en català antic, però amb l’ortografia modernitzada, i també una traducció al català dels nostres dies. La matrícula és molt barata: 75 euros per un curs de dues setmanes, però podem rebaixar-la a 65 euros per als socis del vostre centre si feu propaganda del curs entre ells.
    Si em faciliteu una adreça electrònica us puc facilitar documents en PDF amb més informació sobre el curs.

    Una abraçada,

    Xavier Renedo (UdG)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *