Coordinadora d’Entitats de Pedra Seca

La Coordinadora d’Entitats de la Pedra Seca (CEPS) ha celebrat a Sant Pau d’Ordal la seva reunió anual el dissabte 29 de març. Al saló de plens de l’ajuntament. L’alcalde de Subirats, Pere Pons, va rebre la trentena de persones de diferents entitats del Matarranya, Castellar del Vallès, Vallirana, Mont-Roig, la Bisbal, Rellinars, Corbera, Gavà, el Bages, Barcelona, La Fatarella o Olot, entre altres, amb el Centre d’Estudis de Subirats com a entitat amfitriona.

La presidència l’ocupa ara l’Associació Pedra Tosca (Garrotxa), amb la nova presidenta Montserrat Moya, càrrec ocupat fins ara per August Bernat (Centre Excursionista de Catalunya) .La secció de pedra seca del CESUB ha entrat a la junta de la Coordinadora i es fa càrrec de secretaria, ocupada fins ara per la Fundació el Solà- La Fatarella (Neus Borrell) i que ara ocupa la Rosa Vendrell.

Després de la reunió de treball, el grup va visitar els marges de Cal Sala i les barraques de Cal Llopart amb vistes a Montserrat i va compartir un dinar de germanor i una passejada per Sant Pau d’Ordal. El maig del 2015, es celebrarà la Trobada de Pedra Seca dels Països Catalans a Calaceit (Baix Aragó).

Més info de la CEPS: www.coordinadorapedraseca.org

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *