Neix ElMeu.blog, la plataforma de creació de blogs agermanada amb BlogsCat

Comunicat de BlogsCat: 19 de juliol 2017
19 juliol 2017
Mostra tot

Neix ElMeu.blog, la plataforma de creació de blogs agermanada amb BlogsCat

La xarxa de blogs catalans no para de créixer i això consolida els blogs com una eina d’expressió i difusió excel·lent. Aquestes dades contradiuen els que deien que els blogs tenen els dies comptats…

Però el tema que avui ens escau és el llançament d’ElMeu.blog, una nova plataforma catalana de creació de blogs centrada a escriure i dirigida als amants i aficionats a l’escriptura. Aquesta plataforma a diferència de BlogsCat disposa d’eines adaptades per a poder editar els blogs visualment. Mentre a BlogsCat disposeu de multitud d’opcions, extensions i temes, a ElMeu.blog l’edició està molt simplificada tenint menys opcions per tal que l’edició sigui el més fàcil possible. L’edició del blog està enfocada als continguts, donant-li la major importància a aquests i fent que aquest sigui l’únic focus d’atenció dels bloguers. Deixant de banda opcions complexes i grans menús.

ElMeu.blog ha tingut un desenvolupament de més d’un any i va estar llançat fa un parell de dies. El desenvolupament de la plataforma ha estat assessorat pels que estem darrere de BlogsCat, aportant robustesa i experiència al projecte.

Encara que la nostra plataforma preferida sigui BlogsCat, si creieu que el contingut és l’element principal dels vostres blogs us animem a provar ElMeu.blog. És gratuït i 100% en català, igual que BlogsCat.

Enllaç | ElMeu.blog

Miquel Orozco
Miquel Orozco
Cap de projecte i fundador de BlogsCat. Tot per l'Internet català, llibertat d'expressió. Els blogs com a eina per donar-te a conèixer i canviar la societat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *