Comunicat de BlogsCat: 19 de juliol 2017

Portada manifest ideològic
Manifest de nova etapa
2 octubre 2015
Neix ElMeu.blog, la plataforma de creació de blogs agermanada amb BlogsCat
13 agost 2017
Mostra tot

Comunicat de BlogsCat: 19 de juliol 2017

Fa més de 4 anys que BlogsCat està en funcionament, oferint una de les plataformes més lliures i amb més possibilitats de personalització, per a que més de 7.000 bloguers puguin disposar d’un blog amb personalitat pròpia, TOT gratuïtament.

BlogsCat forma part d’InformatiCat, una entitat sense ànim de lucre que va néixer amb l’objectiu de promoure la creació de continguts de qualitat a Internet (i amb els resultats obtinguts, creiem que ho està fent prou bé). Mai hem demanat res a canvi, és més, els que hem estat al darrere de la plataforma no hem cobrat ni un cèntim des que està en funcionament.

BlogsCat ha crescut molt i cada vegada és més difícil assumir els costos d’aquesta gran plataforma, ja que com més creix requereix vigilar més els blogs “spam”, intents de hackejos, actualitzacions i manteniment de la plataforma i millorar els servidors per a que suportin una major càrrega de treball. Tots aquests costos fins ara els hem cobert mitjançant subvencions rebudes i diners de la butxaca dels administradors de la plataforma però comença a no ser sostenible.

És per això que a partir d’avui 19 de juliol de 2017 ens veiem obligats a posar publicitat en els blogs, publicitat que treballarem per a que sigui el menys intrusiva possible i s’adapti millor a cada blog. Som conscients que no hem complert una de les promeses que vam fer des dels inicis: blogs sense publicitat, però abans que tancar la plataforma -o el que seria pitjor- vendre les dades dels usuaris (accions que realitzen altres plataformes però en la que ens neguem rotundament a realitzar) preferim cercar alternatives.

Amb aquest document vull demanar comprensió a tots els bloguers de la xarxa, sou lliures de marxar i exportar les dades a una altra plataforma, però quedant-vos sabeu que esteu ajudant a una causa i que permetent que inserim un petit banner, ajudareu tant a mantenir la plataforma que conjuntament construïm com a unir-vos a la causa per a que puguem tenir un Internet on puguem navegar en la nostra llengua, el català. També ens agradaria saber la vostra opinió, ho podeu fer enviant-nos un e-mail a suport@blogscat.com.

Moltes gràcies per confiar dia rere dia en BlogsCat,

  • Miquel Orozco, Cap de Projecte de BlogsCat
Miquel Orozco
Miquel Orozco
Cap de projecte i fundador de BlogsCat. Tot per l'Internet català, llibertat d'expressió. Els blogs com a eina per donar-te a conèixer i canviar la societat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *