Actualitzem BlogsCat a la versió 4.0 amb moltes novetats!

Nous tutorials en el Centre de Suport de BlogsCat
5 setembre 2014
Portada manifest ideològic
Manifest de nova etapa
2 octubre 2015
Mostra tot

Actualitzem BlogsCat a la versió 4.0 amb moltes novetats!

BlogsCat 4

Acabem de fer l’actualització a BlogsCat més gran des dels inicis. BlogsCat et porta a un altre nivell en la creació de blogs. Hem estat investigant com millorar la creació de blogs i la facilitat d’ús i en aquesta actualització us portem la fórmula!

Fem un repàs a les novetats:

Editor d’entrades i pàgines millorat


No estàs cansat d’escriure una entrada molt extensa i haver de lluitar per anar pujant i baixant per canviar el format del text? Doncs ara l’editor sempre serà visible en pantalla, encara que baixis fins a baix de tot de l’entrada. Encara que no ho sembli, l’edició de text ara és molt més còmode.

 

Pre-visualització dels mitjans

Fins ara la inserció de qualsevol altre mitjà que no sigui una imatge, per exemple un vídeo, apareixia en l’editor un quadrat groc indicant que allà apareixerà el vídeo una vegada estigui publicat. Doncs ara pots reproduir el vídeo des del propi editor, així et pots fer una idea més real de com quedarà una vegada publicat.

Però a aquesta novetat s’hi afegeix que es podran publicar i pre-visualitzar també aquests altres mitjans, a més dels que ja hi havien:

  • Mixcloud
  • TED Talks
  • Issuu
  • CollegeHumour.com
  • Polldaddy

 

Millores en la Mediateca

Nova Mediateca

Ara la interfície és més moderna i en forma de galeria, on ara l’edició i administració de les imatges serà més fàcil i senzilla.

Hem d’acceptar que la mediateca no és una de les eines més utilitzades per al teu blog, però els blogs de fotografia ho agrairan 🙂

Administració de ginys des de l’eina “Personalitza”

Ginys Personalitza

Segurament alguna vegada has utilitzat l’eina “Personalitza” (Aparença > Personalitza”). Aquesta és una eina molt útil per editar el teu blog. Doncs ara també pots editar els ginys i pre-visualitzar-los en temps real des de l’eina “Personalitza”. Si vols veure com funciona mira el nostre tutorial.

Edita el teu blog des del “front-end”

Editor Front-end

Què és el “front-end”? Doncs el que veuen els teus lectors. El teu blog tal-ment dit. Doncs ara pots escriure i editar entrades i pàgines des del “front-end” del teu blog, sense accedir al tauler d’administració! Nosaltres som la primera plataforma de creació de blogs amb nucli WordPress en el que es pot editar el blog des del “front-end”! Hem creat aquest tutorial explicant com editar el blog des del “front-end”.

A part d’aquestes novetats també s’han corregit diversos errors de programació. Esperem que us hagin agradat tant com a nosaltres totes aquestes novetats de BlogsCat!

Miquel Orozco
Miquel Orozco
Cap de projecte i fundador de BlogsCat. Tot per l'Internet català, llibertat d'expressió. Els blogs com a eina per donar-te a conèixer i canviar la societat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *