Us presentem el “Mode fàcil” per als més principiants

Actualitzem BlogsCat a la versió 3.9 amb moltes millores
17 abril 2014
Nous tutorials en el Centre de Suport de BlogsCat
5 setembre 2014
Mostra tot

Us presentem el “Mode fàcil” per als més principiants

Mode fàcil BlogsCat

Sempre hi ha gent que aprèn o s’adapta més ràpid que altres. Altres amb poques, però bones funcions ja es conformen.

Us hem escoltat i hem arribat a la conclusió de crear un “mode fàcil” per a BlogsCat. Si creieu que en el tauler d’administració de BlogsCat hi ha massa cosa o simplement et costa familiaritzar-te aquest nou “mode” t’agradarà.

Com activar-lo?

Activar mode fàcil BlogsCat

Molt senzill. Només hes de mirar en la part superior dreta de la pantalla i en el costat del vostre nom hi veureu un botó que diu “Activa el mode fàcil“. Simplement hi feu clic ja estareu dins. Es pot activar o desactivar en qualsevol moment i tantes vegades com vulguis.

 

En què consisteix?

Temes mode fàcil BlogsCat

En el “Mode fàcil” hem agafat les coses més bàsiques per al teu blog com crear i gestionar pàgines i entrades, canviar el tema, gestionar els comentaris, el teu perfil o el disseny de la web. L’únic punt important que queda exclòs son les extensions i els paràmetres.

El “Mode fàcil” és una manera de simplificar-ho tot, enfocat als bloguers més inexperts o a les persones que es creen un blog per primera vegada.

Miquel Orozco
Miquel Orozco
Cap de projecte i fundador de BlogsCat. Tot per l'Internet català, llibertat d'expressió. Els blogs com a eina per donar-te a conèixer i canviar la societat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *