Actualitzem BlogsCat a la versió 3.9 amb moltes millores

BlogsCat compleix 1 any superant les estadístiques previstes!
15 abril 2014
Us presentem el “Mode fàcil” per als més principiants
21 abril 2014
Mostra tot

Actualitzem BlogsCat a la versió 3.9 amb moltes millores

Ja era hora d’una actualització amb moltes novetats útils. Aquesta actualització soluciona molts problemes que teníeu i afegeix moltes novetats que segur que us agradaran!

Comencem pel principi:

Nou editor de text BlogsCat

 

– Nou editor d’entrades i pàgines TinyMCE 4: L’editor d’entrades i pàgines s’actualitza sent més net i amb l’opció “Escriptura sense distraccions”, que et passa l’editor a pantalla completa, de manera que et pots centrar en el text. També ara pots copiar i enganxar text des de processadors de text com Microsoft Word sense heretar els errors de codi i estils.

– Edició de ginys des del personalitzador de temes: Ara anant a “Aparença>Personalitza” pots editar els ginys veient com queda en en la web. Aquesta funció malauradament no està disponible en tots els temes.

Noves galeries BlogsCat

Vista prèvia de galeries en l’editor: Des del propi editor d’entrades o pàgines, quan insereixes una galeria pots visualitzar com quedaria abans de publicar-la.

Canvi de nom de les Opcions: L’antic apartat “Opcions” passa a anomenar-se “Paràmetres”, ja que és més correcte.

Nou mètode penjar arxius BlogsCat

Inserir imatges arrossegant-les directament a l’editor: Per a inserir una imatge a la teva entrada o pàgina ho pots fer arrossegant directament la imatge del teu ordinador a l’editor. Així de fàcil!

Redimensionar imatges BlogsCat

Millores en l’edició d’imatges: Aquest és el punt que més m’ha agradat de l’actualització. Per a redimensionar una imatge ara es pot fer senzillament igual que un document de Microsoft Word o Libre Office.

Noves llistes de reproducció BlogsCat

– Noves llistes de reproducció d’àudio i vídeo: Ara pots inserir llistes de reproducció d’àudio i vídeo en les entrades, com faries amb les galeries d’imatges, llistes de reproducció d’àudios i vídeos, no només un cada vegada.

– I moltes més millores de seguretat i solucions d’errors.

Què us semblen totes aquestes novetats?

Miquel Orozco
Miquel Orozco
Cap de projecte i fundador de BlogsCat. Tot per l'Internet català, llibertat d'expressió. Els blogs com a eina per donar-te a conèixer i canviar la societat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *