BlogsCat compleix 1 any superant les estadístiques previstes!

Hem actualitzat el nucli de BlogsCat a la versió 3.8
21 desembre 2013
Actualitzem BlogsCat a la versió 3.9 amb moltes millores
17 abril 2014
Mostra tot

BlogsCat compleix 1 any superant les estadístiques previstes!

Logo BlogsCat 1 any

Uooooo! Ja ha passat un any des de que vaig muntar BlogsCat com a simple “hobbie”. El 16 d’Abril de 2013 vaig crear aquesta plataforma amb la idea de trencar totes limitacions de les altres plataformes de creació de blogs i webs, ja que veig “inútil” limitar els recursos o la capacitat dels blogs, ja que no acaba guanyant ningú.

També em va fer llançar a crear aquesta plataforma, el fet de que no existia cap altra plataforma de creació de blogs catalana que estigui mínimament bé. Hi ha altres plataformes angleses o espanyoles que han traduït la seva plataforma al català, que em sembla molt bé, però mai igualarà una plataforma feta per catalans dirigit a catalans. BlogsCat tampoc és cap plataforma “Secreta”, on només les persones més prestigioses o amb coneixements més alts hi puguin crear blogs, sinó que qualsevol persona es pot crear blogs, des de nens de 5 anys, fins a gent gran. Aquí hi torno a ressaltar la “llibertat“.

BlogsCat a la platja

Aquest any ha estat molt esgotador, però també molt satisfactori, ja que hem superat totes les expectatives que teníem per aquest any. Sembla que us ha agradat la nostra feina, i això és el que ens fa més feliços. Com sabeu nosaltres no cobrem res amb BlogsCat, però no vol dir que no ens ho prenguem amb ganes!

El gran creixement de blogs s’ha notat tant en termes de número de blogs com d’infraestructures. Durant aquest any hem hagut de canviar de servidors 5 vegades, perquè se’ns van quedant petits. Tot això s’ha pogut dur a terme gràcies als nostres patrocinadors, CDmon i Mòbilcat.

Bandera catalana DESENFOCADA+logo

Justament avui, per a celebrar el primer any de BlogsCat hem creat InformatiCat, l’entitat sense ànim de lucre que revolucionarà el català a Internet. No és una simple entitat. És una entitat, que amb les mateixes ganes que hem creat BlogsCat, crearem nous projectes i tot amb el mateix objectiu amb que vaig crear BlogsCat, millorar el català Internet.

Encara que en aquests moments tinguem patrocinadors que ajudin econòmicament a dur a terme BlogsCat, continuem tenint pèrdues i volem fer una crida a que si vols ser patrocinador de BlogsCat contactis amb nosaltres i ajudis a que la plataforma continuï endavant molts més anys i amb més força.

Ja sé que ens repetim molt, però qui fa BlogsCat ets tu, que tens un blog i ens dones ànims a continuar endavant.

Moltes gràcies per crear-te un blog amb BlogsCat,

 

Miquel Orozco

(Fundador de BlogsCat)

Miquel Orozco
Miquel Orozco
Cap de projecte i fundador de BlogsCat. Tot per l'Internet català, llibertat d'expressió. Els blogs com a eina per donar-te a conèixer i canviar la societat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *