Nous servidors gràcies a CDmon
21 desembre 2013
BlogsCat compleix 1 any superant les estadístiques previstes!
15 abril 2014
Mostra tot

Hem actualitzat el nucli de BlogsCat a la versió 3.8

Actualització BlogsCat

Segurament pensareu que estem obsessionats amb les actualitzacions, però per al bon funcionament d’una plataforma aquesta ha de tenir un bon manteniment i unes actualitzacions constants per a solucionar errors i afegir noves característiques.

I això és el que hem fet! Aquesta actualització marca un abans i un després de BlogsCat. Les novetats son:

Re-disseny del tauler d’administració

Nou tauler d'administració

El tauler d’administració deixa tenir aquell color gris avorrit. Ara pots triar quina combinació de colors prefereixes. Pots triar entre 16 combinacions de colors a: Usuaris>El vostre perfil Estem dissenyant noves combinacions de colors, així que si no us agraden, més endavant en tindreu més!

Colors taules d'administració

 

Tauler d’administració adaptat per a mòbils

BlogsCat al mòbil

Per fi ja podeu editar el vostre blog des del mòbil! El tauler d’administració ja està adaptat per a mòbils, i la combinació de colors serà la mateixa que heu triat en la versió per a escriptori. Així que ja us podeu endur el vostre blog de vacances! Podeu fer el mateix que en la versió d’escriptori però des del mòbil.

 

Nova pàgina d’administració de temes

Administració de temes

Ara l’apartat Aparença>Temes és molt més senzill i fàcil d’utilitzar. Les captures de pantalla dels temes son més grans i al passar el ratolí per a sobre t’apareix el botó “Activa” i “Previsualització”. Així s’eliminen els enllaços del creador del tema i de la versió del tema, i és més fàcil decidir-te per el tema.

 

A part del re-disseny del tauler d’administració també hem solucionat errors, com sempre, i hem perfilat les icones i els logos.

Que disfrutis el nou BlogsCat!

Miquel Orozco
Miquel Orozco
Cap de projecte i fundador de BlogsCat. Tot per l'Internet català, llibertat d'expressió. Els blogs com a eina per donar-te a conèixer i canviar la societat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *