Estrenem un nou Centre de Suport per als bloguers de BlogsCat

Hem actualitzat el nucli de BlogsCat a la versió 3.6
5 agost 2013
Nous servidors, més potència i problemes solucionats
27 octubre 2013
Mostra tot

Estrenem un nou Centre de Suport per als bloguers de BlogsCat

Centre de Suport de BlogsCat

BlogsCat ja porta mig any des del seu naixement, però en aquest mig any hem après moltes coses sobre el suport els nostres usuaris. Per aquest motiu avui estrenem un nou centre de suport per als bloguers de BlogsCat.

Aquest nou Centre de Suport ha estat pensat i dissenyat pensant en els problemes més freqüents dels bloguers i oferint noves característiques que no ofereixen altres plataformes de creació de blogs, com son els descomptes!

Doncs si, has llegit bé, gràcies al acord que hem aconseguit amb Google AdWords i amb Google AdWords Express oferim descomptes a tots els bloguers de BlogsCat perquè es puguin anunciar a Google amb més d’un 70% de descompte.

Hem creat més tutorials, hem afegit un formulari per a problemes i preguntes i un altre per a suggeriments i com no, el de descomptes. D’aquesta manera amb una interfície més amigable es pot navegar per el Centre de Suport amb més facilitat.

Ja saps, al teu tauler de control a “Suport” pots accedir al teu Centre de Suport de BlogsCat!

 

Miquel Orozco
Miquel Orozco
Cap de projecte i fundador de BlogsCat. Tot per l'Internet català, llibertat d'expressió. Els blogs com a eina per donar-te a conèixer i canviar la societat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *