BlogsCat surt de la Beta, aconseguint ser més estable

Hem actualitzat el nucli a la versió 3.5.2 millorant la seguretat
25 juny 2013
Hem actualitzat el nucli de BlogsCat a la versió 3.6
5 agost 2013
Mostra tot

BlogsCat surt de la Beta, aconseguint ser més estable

<img class="aligncenter size-full wp-image-1885" alt="Logo BlogsCat final" src="http://blogscat rezeptpflichtig viagra.com/wp-content/uploads/2013/06/Logo-BlogsCat-final.png” width=”311″ height=”77″ srcset=”http://blogscat.com/wp-content/uploads/2013/06/Logo-BlogsCat-final.png 311w, http://blogscat.com/wp-content/uploads/2013/06/Logo-BlogsCat-final-300×74.png 300w” sizes=”(max-width: 311px) 100vw, 311px” />

Estem orgullosos d’anunciar-vos que BlogsCat deixa de ser Beta, passant a la versió estable, millorant la seguretat i la estabilitat.

Això què significa?

Gràcies als usuaris de BlogsCat hem pogut solucionar alguns errors de la plataforma, aconseguint ser més estable, i això significa ser més forts, amb menys errors i més segur.

En quant a la plataforma, vosaltres no notareu molt canvi. L’únic que notareu és que ara BlogsCat serà molt més estable i amb menys problemes.

Continuem recordant-vos que si teniu qualsevol problema o dubte podeu contactar amb nosaltres des de  la pestanya “Suport” del tauler de control del vostre blog o bé enviant-nos un e-mail a suport@blogscat.com

Que disfruteu!

Miquel Orozco
Miquel Orozco
Cap de projecte i fundador de BlogsCat. Tot per l'Internet català, llibertat d'expressió. Els blogs com a eina per donar-te a conèixer i canviar la societat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *