Tal com soc!

Vull començar explicant que fa anys vaig crear un blog, a on vaig expressar tots els meus pensaments, ara em trobo amb una situació totalment diferent, i crec que m’aniria bé, tornar a explicar allò que cregui necessari sempre de forma anònima.

Porto dies pensant com crear-lo, que hi posaré, i dins del meu cap s’arrepleguen tot de missatges que tenen que surti com un volcà, però aquest foc el vull tenir controlat, crec que l’altre vegada vaig deixar que persones properes ho llegeixin, i això fa que hi hagin coses que no es puguin explicar, o que d’altres te les callis per no ferir a ningú.

Aquí no serà així, aquí vull ser jo, transparent, sincera, espontània, sense que ningú em jutgi, escriure allò que em passi pel cap, sense mira prim.

Ho faig per mi, ho faig per coneixem millor, ho faig perquè he trobat la meva pau, ho faig perquè em trobo bé amb mi mateixa.

Tinc una edat que crec que he après molt i em sento jove. Em reconec egoista, si, però sense deixar d’estar pels meus dos fills i també per la meva parella.

M’agraden molt els animals, i en tinc, i això comporta una responsabilitat, que per mi és una dedicació amb amor.

El meu nom serà Aigua, perquè és ara el que vull ser.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *