Agenda turística del Ripollès

Sortida de natura pel Ritort a ESPINAVELL (MOLLÓ)

Data: 12 de maig de 2019

Punt de Trobada: Refugi Els Estudis d’Espinavell

Hora: 10.00h

Municipi: Molló

Sortida de natura “ALMESQUERES, MUSARANYES D’AIGUA I LLÚDRIGUES AL RIU RITORT” per descobrir l’hàbitat de diferents mamífers semiaquàtics als entorns del Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser.
L’activitat matinal es durà a terme al riu Ritort, amb l’objectiu de descobrir l’hàbitat de diferents mamífers semiaquàtics, i en especial de l’almesquera, un esquiu mamífer aquàtic endèmic del nord de la Península Ibèrica i dels Pirineus, i que al Ripollès es troba en perill de desaparèixer. La sortida s’emmarca dins del Projecte “Supervivents dels nostres rius”.
Es requereix inscripció a: 686 113 344,  [email protected]
Share