Agenda turística del Ripollès

20è Festival de Música – VALL DE CAMPRODON

Presentació 20è Festival de Música Vall de Camprodon – 4 de juliol de 2019

Hora: 12.30h

Lloc: sala de plens de l’ajuntament

Municipi: Llanars

 

4 d’agost de 2019 – Camprodon

13 d’agost de 2019 – Sant Pau de Segúries

16 d’agost de 2019 – Llanars

18 d’agost de 2019 – Vilallonga de Ter

7 de setembre de 2019 – Molló

El Festival de Música de la Vall de Camprodon arriba amb força a la seva vintena edició consolidant-se com a festival de referència als Pirineus. El nostre Festival va néixer fruit de la voluntat dels diversos pobles de la Vall de Camprodon d’unir esforços per poder fer arribar la millor cultura a tots els escenaris de la Vall de Camprodon. En la present edició hem incrementat el nombre de municipis de la Vall de Camprodon que participen en aquest projecte comú.

+Informació

Share