Agenda turística del Ripollès

Instragram Your City

Trobada d’ instagramers al Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser

Data: dissabte, 26 de Maig del 2018
Hora: 10:30h. fins a les 13h.    Lloc de trobada: Refugi Corral Blanc (Planoles)

Podrà prendre part en aquest concurs qualsevol usuari que publiqui fotografies originals i creatives a Instagram  amb l’etiqueta #InstaParcsNaturals preferiblement acompanyat d’ #InPyrenees #PNTerFreser i vinculat a aquesta temàtica.

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona impulsa una nova trobada d’instagramers coincidint amb la commemoració del Dia Europeu dels Parcs amb la col·laboració del Parc Natural de les Capçaleres del Ter i el Freser i l’Agència de Desenvolupament del Ripollès.

Hi haurà 3 premis pels tres primers classificats per venir a fer diverses estades, àpats, activitats pel RIPOLLÈS!

+Informació i inscripcions

Share