Agenda turística del Ripollès

El circ s’instal·la a La Ruta del Ferro SANT JOAN DE LES ABADESSES

Municipi: Sant Joan de les Abadesses

Data: Diumenge 26 de Maig del 2018

Hora: de 11h. fins les 18h.

Lloc: Parc Estació

*AJORNAT FINS AL 26 DE MAIG

La festa del circ torna al Parc de l’Estació. Aquest 26 de maig, de les 11 a les 18 hores, hi trobareu un munt d’activitats per a les famílies: malabars, diàbolo, equilibris, bombolles gegants, jocs col·laboratius, funambulisme, hula hop… Al matí, a les 12.45 hores, hi haurà un espectacle amb Cerca Circ, i a la tarda, animació amb el mag Gepis i el pallasso Chinchón, entre altres sorpreses. Totes les activitats són gratuïtes. Es tracta d’una iniciativa de l’Associació d’Arts del Circ del Ripollès i CercaCirc, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses i el suport del restaurant La Ruta del Ferro.

Share